Menukaart

Logo_icon_greyVoorgerechten
Oesters | per stuk (6 voor 16 euro) €3,00
Oesters | gegratineerd per stuk (6 voor 22 euro) €4,00
Mandje stokbrood | huisgemaakte olijven-tapenade | aïoli €7,00
Geitenkaas | bietensalade | cashewnoten | yoghurt-munt dressing (vegetarisch) €11,50
Runder carpaccio | truffelmayonaise | pecorini | pittenmix  €11,50
Zalmtartaar | Hollande garnalen | dille crème fraiche €13,50
Fruits de mer | diverse schaal- en schelpdieren €18,00

 

Logo_icon_greySoepen
Wisselende soep €8,00
Gegratineerde uiensoep €8,00
Kreeftenbisque €9,50

 

 

Logo_icon_greySalades
Salade Hildernisse | gerookte zalm | sashimi tonijn | Hollandse garnalen

Als voor of hoofdgerecht

€15,50 |

€22

Salade Vegetarisch| geitenkaas | bietensalade | cashew noten | yoghurt-munt dressing

Als voor of hoofdgerecht

€11,50 |

€19

 

 

Logo_icon_greyHoofdgerechten
Lasagne | truffel | champignons | ricotta | spinaziesalade  (vegetarisch) €20,50
Entrecote | gegrild | kruidenboter | ca. 200 gr. €23,50
Tournedos | gegrild | portsaus | ca. 200 gr. €27,00
Zeebaars & coquille | op de huid gebakken | dragonsaus €23,50
Zeeschotel | zeebaars | zalm | tonijn | gamba’s | remoulade €29,50
Zeetong | op molenaarswijze gebakken | remoulade (ca. 400 gr.) Dagprijs
Kreeft | geroosterd met kruidenboter |  (ca. 500 gr.) €36,50
Wisselend gerecht | zie borden in de zaak Dagprijs

 

Bij alle hoofdgerechten wordt een passend garnituur van groente en verse friet geserveerd.

 

 

 

Logo_icon_greyNagerechten
Dame Blanche | vanille-ijs | warme chocolade saus | slagroom €9,00
Chocolade & sinaasappel | brownie | Cointreau-chocolademousse | sinaasappelsorbet €9,50
Coupe Romanov | aardbeien | vanille-ijs | wodka-chantilly €9,00
Kaasbordje | buitenlandse kazen | Schellach kazen €12,50
Espresso Martini | koffiecocktail | wodka | tiamaria | espresso € 10,50