Menukaart
![]() |
|
---|---|
Oesters | per stuk (6 voor 14 euro) | €2,75 |
Oesters | gegratineerd per stuk (6 voor 20 euro) | €3,75 |
Mandje stokbrood | huisgemaakte olijven-tapenade | aïoli | €6,00 |
Truffelkaas | walnoot | paddenstoelen tapenade | croutons (vegetarisch) | €11,50 |
Vega kroketjes | groente kroketjes | truffelmayonaise (vegetarisch) | €11,50 |
Runder carpaccio | aïoli | pecorino | pittenmix | € 11,50 |
Buikspek| langzaam gegaard | pompoen crème | coppa di Parma chips | €11,50 |
Tataki tonijn | wakamé | wasabimayonaise | €13,50 |
3 x kreeft | gekookte kreeft | kreeftensalade | bisque | €14,50 |
![]() |
|
---|---|
Wisselende soep | €7,00 |
Gegratineerde uiensoep | €7,00 |
Kreeftenbisque | €9,00 |
![]() |
|
---|---|
Salade Hildernisse | tataki tonijn | gamba’s | gerookte paling
Als voor of hoofdgerecht |
€11,50 |
€19,50 |
Salade Vegetarisch| truffelkaas | paddenstoelentapenade | pittenmix | croutons
Als voor of hoofdgerecht |
€10,50 |
€18,50 |
![]() |
|
---|---|
Tagliatelle | pompoen | paddenstoelen | Parmezaan (vegetarisch) | €20,50 |
Duo van kalf | kalfsoester | kalfswang | jus de veau | €22,00 |
Tournedos | gegrild | paddenstoelen | pastinaak-thijmcrème | €26,50 |
Zeebaars & coquille | op de huid gebakken | kerrieroomsaus | €22,50 |
Zeeschotel | zeebaars | zalm | tonijn | gamba’s | €29,50 |
Zeetong | op molenaarswijze gebakken | remoulade (ca. 450 gr.) | €32,50 |
Kreeft | geroosterd met kruidenboter | (ca. 500 gr.) | €32,50 |
Wisselend gerecht | zie borden in de zaak | dagprijs |
Bij alle hoofdgerechten wordt een passend garnituur van groente en verse friet geserveerd.
![]() |
|
---|---|
Wisselend dessert | creatie van de koks | €9,00 |
Chocolade & caramel | brownie | caramelmousse | caramelijs | €9,00 |
Pistache | pistache crumble | hangop | pistache ijs | €9,00 |
Ananas & passievrucht | ananassalade | peach tree schuim | passievruchtijs | €9,00 |
Proeverij | verrassing | gemengd | €11,50 |
Kaasbordje | buitenlandse kazen | Schellach kazen | € 12,00 |